Κολιέ με σταυρό

Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
From: 17.00
Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
From: 17.00
Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
Ασημί
From: 39.00
Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
Ασημί
From: 49.00
Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
Ασημί
From: 39.00
Διπλά επιχρυσωμένο 18Κ
Ασημί
From: 15.00

ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ:

Τα κολιέ με σταυρό είναι συμβολικά κοσμήματα που φέρουν έναν σταυρό ως κεντρικό σύμβολο. Ο σταυρός αποτελεί σημαντικό σύμβολο στον χριστιανισμό και συχνά φοριέται ως έκφραση της πίστης και της πνευματικότητας. Τα κολιέ με σταυρό μπορούν να είναι απλοί και διακριτικοί ή πιο λαμπεροί και διακοσμημένοι με πολύτιμες πέτρες, όπως ζιργκόν ή διακοσμητικά στοιχεία. Μπορούν να φορεθούν ως ένδειξη πίστης αλλά και ως μόδας και στιλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις πεποιθήσεις του καθενός..

ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ:

Στο Mar & Mar, τα μοναδικά γυναικεία κολιέ μας είναι κάτι παραπάνω από απλά κοσμήματα – είναι εκφράσεις ατομικότητας και στιλ. Τα σχέδια μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα τάσεων και στιλ της μόδας, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Από minimal κολιέ ιδανικά για καθημερινή χρήση, μέχρι μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ, που αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις σας για ειδικές περιστάσεις, όπως κολιέ ιδανικά για γάμο. Η συλλογή μας, δεν υποχωρεί ποτέ σε καινοτομία και προσωπικότητα. Στο Mar & Mar έχουμε διασφαλίσει, ότι η επιλογή των κοσμημάτων μας συνδυάζει την προσιτή τιμή με την ασφάλεια της ποιότητας. Για αυτό, προσφέρουμε μια ποικιλία μοναδικών γυναικείων κολιέ, σε τιμές που είναι προσιτές για κάθε προϋπολογισμό. Παρά την επιμέλεια μας για προσιτές τιμές, ποτέ δεν υποβαθμίζουμε την ποιότητα. Κάθε κολιέ γυναικείο από τη συλλογή μας είναι προσεκτικά κατασκευασμένο με έμφαση στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά όπως ατσάλι και ασήμι, σχεδιασμένα να διαρκούν στον χρόνο.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ:

Στη συλλογή μας, θα ανακαλύψεις μια ποικιλία μοναδικών σχεδίων, από γοητευτικά κρεμαστά κολιέ με ξεχωριστά μοτίβα, όπως κολιέ, κολιέ με ζιργκόν, κολιέ με καρδιά, κολιέ με σταυρό, κολιέ με πέρλες, κολιέ με πεταλούδες, κολιέ με ματάκι-charms, κολιέ με ονόματα, μονογράμματα, ζώδια, choker, κολιέ Ριβιέρα – tennis. Η συλλογή μας περιλαμβάνει μια ποικιλία κοσμημάτων, επιτρέποντας σας να προσαρμόσεις το κόσμημα σου, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σου.