Φροντίδα Κοσμημάτων

Τα κοσμήματα σας θέλουν φροντίδα για να παραμείνουν όπως ήταν όταν τα αγοράσατε!

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα κρατήσετε σε άψογη κατάσταση!

  • Τα κοσμήματα σας θέλουν φροντίδα για να παραμείνουν όπως ήταν όταν τα αγοράσατε. Η καθημερινή χρήση, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η σκόνη επηρεάζουν την λάμψη των κοσμημάτων σας.
  • Αποφύγετε να τοποθετείτε όλα τα κοσμήματα σας μαζί σε ένα κουτί καθώς υπάρχει η πιθανότητα να χαραχτούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους και να χαλάσουν.
  • Η άμεση επαφή των κοσμημάτων σας, με κολόνια, λακ, κρέμες σώματος, οποιοδήποτε άλλο χημικό αλλά και τον ήλιο μπορεί να επηρεάσει το μέταλλο και να αλλοιώσει το χρώμα και τη λάμψη τους. Τα περισσότερα κοσμήματα μπορείτε να τα φρεσκάρετε με ένα απλό καθαρό πανάκι.
  • Ελέγξτε πάντα τα κολιέ, τα βραχιόλια, τα κουμπώματά τους ανά διαστήματα για τυχόν αλλοιώσεις. Τα Zircon στα κοσμήματα είναι προσεκτικά τοποθετημένα και έχουν ελεγχθεί από έμπειρο τεχνίτη στην παραγωγή τους. Παρόλα αυτά, χρειάζεται προσοχή, επειδή σε ένα πιθανό χτύπημα σε κάποια επιφάνεια υπάρχει πιθανότητα να φύγει κάποιο.
  • Τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά και δεν μαυρίζουν, ενώ αυτά που είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο θέλουν ειδική μεταχείριση καθώς υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης σε περίπτωση επαφής με νερό ή τα προαναφερθέντα χημικά.