Επιστροφές προϊόντων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς (24410 65000) ή με e-mail ([email protected]).

Στο Mar & Mar πουλάμε μόνο προϊόντα που έχουμε επιλέξει και ελέγξει προσεκτικά για τη συνολική ποιότητα τους.

Φυσικά, διατηρείτε το προβλεπόμενο από το νόμο δικαίωμα 14 ημερών να ακυρώσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία σας από την ημέρα που την παραλάβατε, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς αιτιολόγηση.

Επειδή είμαστε τόσο σίγουροι για τις συλλογές των προϊόντων μας και θέλουμε οι πελάτες μας να είναι 100% ικανοποιημένοι από την αγορά τους, προσφέρουμε πολιτική επιστροφής 365 ημερών για την επιστροφή των προϊόντων μας. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας για οποιονδήποτε λόγο – πχ. δεν ήταν αυτό που θέλατε, δεν ήταν το σωστό χρώμα ή απλά γιατί έτσι, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο – με την προϋπόθεση, όμως, ότι το προϊόν ή τα προϊόντα προς επιστροφή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, ότι όλες οι συσκευασίες είναι άθικτες και ότι το προϊόν ή τα προϊόντα προς επιστροφή δεν είναι εξατομικευμένα (personalized).

Αν το προϊόν είναι σπασμένο, έχει υποστεί φθορά κατά την παράδοση ή υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε λύση στο πρόβλημά σας.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία, και η συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα συνοδευόμενα έντυπα (απόδειξη αγοράς κτλ) και να αποσταλεί με ασφαλή συσκευασία ώστε να μη φθαρεί κατά την μεταφορά όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο [email protected].

 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ;


Όταν αποφασίσετε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, στο σύνολο της ή εν μέρει, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων επιλογών:


Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα που επιστρέφετε.
Μπορείτε να ανταλλάξετε τα προϊόντα που επιστρέφετε με ίδια προϊόντα διαφορετικού μεγέθους ή χρώματος, ή με ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν ή εντελώς διαφορετικά προϊόντα συνολικά! Τα νέα προϊόντα δεν μπορούν να υπερβαίνουν σε τιμή τη συνολική αξία των προς επιστροφή προϊόντων. Αν η νέα παραγγελία ανταλλαγής που θα επιλέξετε είναι μικρότερης αξίας από την αρχική παραγγελία, εννοείται πως θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο ποσό που απομένει!

 

Σε περίπτωση που μια παραγγελία επιστρέψει σε εμάς επειδή για οποιοδήποτε λόγο δεν παρέλαβε ο πελάτης από την μεταφορική / courier, η επαναποστολή θα γίνεται εφόσον η παραγγελία προεξοφληθεί. (Δεν υποστηρίζεται δηλαδή η αντικαταβολή)

 

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξετε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την www.marandmar.com.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

  • εάν τα προϊόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμα τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
  • εάν έχει γίνει ειδική παραγγελία του προϊόντος ή έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη και
  • Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  • Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Speedex ή ELTA Courier και κοστίζει 3,00€
  • Σε περίπτωση επιθυμίας παραλαβής νέου προϊόντος υπολογίζονται εκ νέου τα μεταφορικά κόστη. Αν η τιμή του νέου προϊόντος είναι μεγαλύτερη από του προϊόντος που θα επιστραφεί, τότε θα προστεθεί η διαφορά στα 3,00€ και η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του νέου δέματος.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα αφαιρεθεί το κόστος επιστροφής 3,00€ από το ποσό που θα επιστραφεί.

*Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή του δέματος σας και αφού γίνει τεχνικός έλεγχος στα προϊόντα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξέλιξη της πορείας της επιστροφής σας.