Τρόποι Αποστολής

Αποστολές γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε Κύπρο, και σε όλη την Ευρώπη.

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι αποστολές γίνονται με Speedex, ELTA Courier, ή DHL Express και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1- 3 εργάσιμες ημέρες για Speedex και ELTA Courier ενώ 24-36 ώρες για DHL Express το οποίο δεν ισχύει για τα νησιά.

Τα μεταφορικά για την την Ελλάδα με Speedex ή ELTA Courier είναι 3€ και με DHL Express είναι 10€.

Για αποστολές με χρέωση αντικαταβολής το κόστος αυξάνεται κατά 2,00€ ενώ δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή σε αποστολές με DHL Express.

Για παραγγελίες πάνω από 39€ στην Ελλάδα, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

*Παραγγελίες με αντικαταβολή που έχουν επιστρέψει πίσω ως απαράδοτες ή έχει γίνει άρνηση παραλαβής, ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα μας, εκτός αν γίνει πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Υπόλοιπη Ευρώπη

Για αποστολές στην Ευρώπη ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες με DHL Express (15,53€) και 3-5 εργάσιμες ημέρες με DHL Economy (13,75€).

Δωρεάν μεταφορικά στη Ευρώπη (εκτός απομακρυσμένων περιοχών) σε αγορές άνω των 150€.

Στις απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος των μεταφορικών με DHL είναι 42,60€ και ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

ΚΥΠΡΟΣ

Για αποστολές στην Κύπρο ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι αεροπορικώς 4-5 εργάσιμες ημέρες και ακτοπλοϊκώς 7- 10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής είναι αεροπορικώς 17 € και ακτοπλοϊκώς 9€

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παραλαβή από το κατάστημα, ισχύει μόνο για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας με την μορφή Click Away και ΔΕΝ επιφέρει επιπλέον χρέωση.  

*Click Away – Παραγγείλτε και καλέστε στο 2441065000 – 0,00€

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται ως τις 14:30 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες θα εκτελούνται την ίδια ημέρα, ενώ οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:30 μ.μ την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

*Για παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, θα εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία και ο χρόνος παράδοσης θα μετρήσει από τότε.

*Σε περιόδους προωθητικών ενεργειών, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μας.

*Οι παραγγελίες με αντικαταβολή θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα καθώς δίνεται το χρονικό περιθώριο για ακύρωση παραγγελίας

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα φέρουν σήμανση για τη διαθεσιμότητα τους. Εξαιρετικά σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας ανακριβή στοιχεία διαθεσιμότητας. Σε αυτή την περίπτωση ζητούμε την κατανόηση σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την αντικατάσταση του προϊόντος και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.