Η Ιστορία Μας

Πως η ιδέα μιας μικρής επιχείρησης εξελίχθηκε σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία…

35,000+

Ευχαριστημένοι πελάτες

110,000+

Πουλημένα προϊόντα

0.5%

Αλλαγές/επιστροφές

8,700+

Διαθέσιμα σχέδια

2020

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Mar & Mar

Συνήθως, όλες οι επιχειρήσεις ξεκινούν με ένα μεγάλο όνειρο. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση μας.

Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς να διαβάσει εδώ, το Mar & Mar ξεκίνησε απλά… πολύ απλά! Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο η μητέρα μας θα πουλούσε τα κοσμήματα τα οποία σχεδίαζε. Το πλάνο ήταν σχετικά απλό. Εγώ θα έφτιαχνα το ηλεκτρονικό κατάστημα, ο αδερφός μου θα βοηθούσε στο να γίνει η αρχή της διαφήμισης ώστε να ξεκινήσει το Mar & Mar να δουλεύει και η μητέρα μας θα σχεδίαζε και θα κατασκεύαζε τα κοσμήματα.

Έτσι λοιπόν και έγινε!

2021

Ξεπεράσαμε αμέσως κάθε προσδοκία

Τι γίνεται αν βάλεις 3 τελειομανής ανθρώπους να δουλέψουν σε ένα απλό πρότζεκτ?

Το πρότζεκτ γίνεται κάθε τι παρά απλό!

Η τελειομανία μου σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι μετέτρεψε την ιστοσελίδα του Mar & Mar σε μια πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που έκανε εύκολη και γρήγορη την εμπειρία αγοράς. Η τελειομανία του αδερφού μου έκανε την εμπειρία αγοράς κοσμημάτων Mar & Mar καλύτερη από κάθε ανταγωνιστή μας και η τελειομανία της μητέρας μας γέμισε το Mar & Mar με κοσμήματα που μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και στιλ.

Το αποτέλεσμα? Με κάθε παραγγελία τους, οι χιλιάδες πλέον πελάτες μας παραλάμβαναν ένα δέμα έτοιμο να το δώσουν ως δώρο στον εαυτό τους ή στο αγαπημένο τους πρόσωπο το οποίο τους έβγαζε ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση καθώς η ποιότητα του κοσμήματος αλλά και της ολικής συσκευασίας, από τον φάκελο αποστολής μέχρι και το κουτί του κοσμήματος, ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

Η παθιασμένη μας προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία μεταμόρφωσε το Mar & Mar σε έναν προορισμό για ποιοτικά κοσμήματα και μοναδικές εμπειρίες αγοράς. Μέσα από τη συνεχή μας βελτίωση, καταφέραμε να υπερβούμε τις προσδοκίες μας και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα πελατών που εμπιστεύονται την ποιότητά μας και την εξυπηρέτησή μας.

2022

Η πρώτη μας μεγάλη επιτυχία

Μετά από δύο χρόνια ενεργού παρουσίας στην αγορά, η επιτυχία μας έγινε προφανής. Συνεργαζόμενοι με κορυφαίους celebrities και καταφέρνοντας να γίνουμε η πρώτη επιλογή για κόσμημα δώρου στην Ελλάδα, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού και να κάνουμε το όνομα μας γνωστό σε όλη τη χώρα.

Η επιλογή κοσμημάτων Mar & Mar ήταν πλέον “no-brainer“. (no-brainer: απόφαση που είναι πολύ εύκολη ή προφανής)


@alexandros_kopsialis


@j.touni


@dat_lilly


@giorgoskavvalos


@sofia.firou


@katsi_22


@marialena.rou


@sakiskats

2023

Το πρώτο μας φυσικό κατάστημα γίνεται πραγματικότητα

Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχοντας πλέον αφουγκραστεί τις ανάγκες των πελατών μας, ανοίξαμε το πρώτο μας φυσικό κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Πλέον η ομάδα μας αριθμεί πάνω από 10 άτομα και όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται!

Το Mar & Mar shopping, που έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών μας με τη μοναδική ποικιλία και την αξιοπιστία του, τώρα είναι πιο προσβάσιμο από ποτέ. Βρισκόμαστε στην οδό Τσιμισκή 99.

Στο νέο μας κατάστημα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, να λάβουν προσωπικές συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Εμπνευσμένοι από την επιτυχία μας στο διαδίκτυο, διατηρούμε τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες μας. Αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας συμβολίζει τη συνεχή μας δέσμευση να εξυπηρετούμε και να εκπλήσσουμε τους πελάτες μας με κάθε δυνατό τρόπο.

2024

New logo, new era – μια νέα εποχή ξεκινάει για το Mar & Mar

Μαζί με το ανανεωμένο μας λογότυπο, μια νέα εποχή ξεκινά για το Mar & Mar.

Πλέον, η συλλογή του Mar & Mar έχει αναβαθμιστεί έχοντας στην πλειοψηφία της χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι 925, κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους και φυσικές ορυκτές πέτρες για άνδρες και γυναίκες αλλά και με παιδικά κοσμήματα.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας παρέμεινε στο επίκεντρο της δράσης μας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε το κόστος σε επίπεδα προσιτά για όλους. Αυτή η εξέλιξη μας καθιστά αδιαμφισβήτητα την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Τι έρχεται?

Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Στο Mar & Mar, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα διατηρούμε το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο για τους πελάτες μας.

Στο άμεσο μέλλον, σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο καταστημάτων μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας σε περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την εμπειρία του Mar & Mar από κοντά.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε ένα ελληνικό brand τόσο δυνατό, σε επίπεδο που θα είναι αντάξιο των διάσημων brand του εξωτερικού σε επίπεδο ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση και την επέκταση, υποσχόμαστε μια συναρπαστική και επιτυχημένη επόμενη φάση για το Mar & Mar και τους πελάτες μας.

Ας γνωρίσουμε τους ιδρυτές

Thomas Kranitsas

Co-Founder | ALL THINGS TECH

Marios Kranitsas

Co-FOUNDER | THE YOUNG BLOOD

Aria Gordiou

CO-FOUNDER | THE FASHION DESIGNER